måndag 1 augusti 2011

2011-08-01

Förlåt vänner nu har jag varit dålig på att uppdatera men det är full håll igång här och det tar mycket tid vill jag lova, men kul är det :) Vi har kommit så långt att vi rivit ner allt tegel på framsidan, satt in 2 nya fönster, flyttat ut de andra fönstren och grundat ännnnnnnu mer panel.


Såhär såg det ut innan vi började såga hål för de 2 andra fönstren. Jag snickrade ihop ramar till alla fönster och dörren så att vi kan flytta ut allt så det blir bredare smygar innifrån istället för utifrån. 20 cm smyg inkl. fönsterbräda innifrån blir riktigt snyggt då vi vill ha lite äldre stil i helhet.


Första hålet sågat!


Det blev jätte stor skillnad innifrån, ljuset tar sig ända ner till källaren och det blev helt klart ljusare och det behövdes.


Såhär ser det ut nu, fick dock ingen bild på när vi satt in båda fönstren och satt igen det gamla men ni ser ialla fall hur det kommer att bli. F hade den här idén redan innan jag flyttade ut hit så det var verkligen på tiden att de kom upp efter att ha samlat damm i garaget i 2 år.

Imorgon kommer isoleringen och förhoppningsvis kan den komma upp rätt snabbt och sen är det bara att panela, SPÄNNANDE! Nästa fas blir till att riva allt tegel och isolera hela huset, och då kommer det verkligen att kännas som om vi börjar bli färdiga. Men sen har vi ju utbygget också.................. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...