måndag 19 september 2011

God morgon världen...

F:s farmors gamla jordglob som stått och skräpat i garaget, blev superfint på nya bokskåpet. Jordglobens radaktionsslut var i Januari 1987, mitt födelseår och månad, KUL!

God morgon världen, ny vecka nya möjligheter brukar det låta. Kliché för mig annat för andra....
Vaknade sjukt tidigt i alla fall och det är riktigt skönt att man redan hunnit städa, lagat mat, tvättat och gjort sig iordning. Nu har man hela dagen kvar till nöje :)

Jag lovade ju er att lägga upp kort på hur det blev när alla rännor kommit upp men jag har visst varit dålig på att uppdatera och ber så mycket om ursäkt. Här kommer i alla fall lite bilder...




Som man ser på bilden gör rännorna väldigt mycket på huset, eftersom allt är vitt får rännorna "agera" knutbrädor och det blir en fin kontrast till det vita. I nuläget har vi inga markiser på framsidan men vi funderar på det. Jag vill ju som sagt inte gömma fodren heller bakom markiser, längre fram i tiden så kommer det ju inte heller bli matbord i fönstret längst bort eftersom matbordet kommer flyttas till vardagsrummet när utbygget är klart. Det tål att tänkas på :) Grunden kommer även bli 2 nyanser ljusare så att det inte blir så markant mot fasaden.
Om 2 veckor borde takstolarna komma och det ska bli så gött att bli klara med garaget så att det ser färdigt ut på framsidan. Men vi har att göra småsaker innan de kommer, om bara vädret är med oss ska vi måla klart det lilla på fönstren, klä in trappan med klinker och riva srgen på garaget. så vi kommer inte sitta sysslolösa precis.

P&K Johanna



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...