torsdag 30 juni 2011

Husbygge

Jag skrev i förra inlägget att vi fått 2 stora paket och äntligen har all panel och tegel till taket kommit. Som vi har planerat och bollat idéer, det ska bli så himla kul att få göra det här ihop och få det precis så som vi vill ha det. Just nu bor vi i ett mexitegelhus med svarta vindskivor och trädetaljer.
Huset i sig har en så hög potential så det går att göra så otroligt mycket. Vi har valt att sätta vit liggande panel på huset och tegelfärgat tak med silverfärgade rännor och på garaget blir det vit puts med silverfärgat plåttak. I början ville vi putsa hela huset för att få det mer skåneinspirerat men tillslut blev det ett kustinspirerat hus och när vi gick runt i Kungshamn så insåg vi verkligen att vi tänkt helt rätt.
Det är inte bara huset som kräver planering utan allt runtomkring följer med och man ska tänka på saker som marksten, grus, växter och belysning. Vilken tur att jag & F är precis likadana och har det här som intresse för då blir det mycket roligare.


Skiss pill är riktigt riktigt kul och dessutom är det lite enklare att få en bättre helheltsuppfattning om man har svårt för det, testa själva. Ni kommer tycke det är jätte kul :) 


               Men det är inte bara att sätta upp utan det är så himla mycket som ska göras innan, bara all panel kommer att ta evighet att måla och taket krävs mycket jobb. Vilken tur att vi har så snälla vänner, syskon och bästa föräldrarna som gärna hjälper till (jag hoppas ni läser detta nu).
Men väntar man på något gott............. :) 

P&K Johanna

1 kommentar:

  1. mamma och pappa har läst och anmäler sig frivilligt;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...